dijous, 8 de maig del 2014

Activitat 4: Photopeach - Muntar una història amb imatges


Photopeach 
 és una aplicació online gratuïta que permet crear vistoses i atractives presentacions amb imatges, música i text. Es pot agregar text per fer d'explicació a les imatges, o com a notes personals i també incloure diapositives extra (amb fons negre i text per fer aclaracions ).
Una vegada finalitzada i guardada la presentació, permet editar-la per a poder canviar la música, el títol, el text, afegir noves imatges, i fins i tot eliminar elements.


La seua interfície és molt intuïtiva i senzilla, i ofereix la possibilitat d'inserir la presentació en una wiki, blog o pàgina web, enviar-la per correu o compartir-la en les xarxes socials. 

El primer de tot serà donar-vos d'alta, i després seguir els passos. Ací vos deixe les explicacions i els passos a seguir:
 Passos a seguir:

Apareix la següent finestra:
La presentació ja està llista per a publicar, compartir o descarregar.
Abans d'açò si volem agregar text a les fotos, canviar-les d'ordre, modificar el títol o la descripció, canviar la música, farem clic en el botó [Edit] i ens apareixerà aquesta finestra: 





 I si fem clic en el botó [Edit Caption and photos] la finestra que apareix és la següent:

Una vegada fets tots els canvis, fer clic en el botó [OK], i ara si que hauràs de publicar-la en el teu blog. Recorda que pots fer-ho amb el botó del llapis, ja que et proporciona el codi HTML per posar-ho en un widget de codi del teu blog i fer que aparega incrustat:

 



2 comentaris:

  1. Més activitats d'aqustes... ¡NO, PER FAVOR!

    ResponElimina
  2. lluis loco estas actividades no porfavor que dan ganas de cagarse en todo

    ResponElimina